Unike design med stempel og stempel pute

Er du glad i negledesign, er stempelteknikken garantert noe du kommer til å elske! De kan brukes til å lage alt fra små, minimalistiske design til komplekse mønster og design. Vi har hundrevis av stempelplater å velge mellom og stempel for deg som har lyst til å prøve ut teknikken. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvordan du kan gå frem.

Forbered neglene

Først er det viktig å forberede neglene for å få designet til å vare så lenge som mulig, og for å sørge for et rent og hygienisk utgangspunkt. Vil du lese mer om forberedelser kan du klikke her.

Har du gel, akryl eller gellacknegler og vil ha mønsteret på toppen, skal neglene være mattet ned og helt fri for støv og rusk. Vil du ha tradisjonell neglelakk som utgangspunkt påfører du bare den fargen du ønsker å ha som basefarge.

Så fort neglene er klare med ønsket form og farge og har tørket ferdig er det lurt å legge ett lag med flytende maskeringstape rundt neglen. Skulle du være uheldig å få neglelakk utenfor, kan det også enkelt fjernes med litt neglelakkfjerner på en q-tip, så ha den klar i tilfelle.

Gjør klar stempelplaten, og velg deg fargen du vil at mønsteret skal ha. Påfør ett lag med neglelakk på platen. Ta skrapen og dra over den overflødige lakken.

Press så stempelputen ned på mønsteret og trykk det ned på neglen. Når mønsteret har tørket kan man bruke en vanlig klar lakk for å beskytte designet for slitasje i hverdagen, og få en ekstra glans. Har man valgt å påføre dette på gel, akryl eller gellack kan man fint påføre en top coat og herde etter eget ønske.

INVERAY Gel Nail Polish 123 – Peachy Blossom med matt topcoat

Stempelputen kan også brukes til å legge den perfekte kanten på tuppen av negl som en fransk manikyr. Påfør neglelakk på puten og press den mot tuppen. Ønsker man en bredere kant kan man legge mer neglelakk på vanlig måte, men nå har du et perfekt utgangspunkt å jobbe med!

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com