Hvordan legge INVERAY Gel Nail Polish – steg for steg

Vi har mange kunder som er nysgjerrig på INVERAY, og har lyst til å teste ut de allergivennlige og lekre produktene deres. Noen lurer derfor på hva man trenger for å gjennomføre en manikyr med gellack ved hjelp av INVERAY sine produkter.

1. Fjern rester

Begynn med å fjerne rester av neglelakk eller gammelt produkt. INVERAY Gel Nail Polish kan fjernes med Soak Off Polish Remover, og skrapes av med en manikyrpinne. Et annet alternativ er å file av lakken.

2. Forbered neglene

Forbered neglene ved å file ned til ønsket form og lengde. Påfør Cuticle Softener & Remover på negler og neglebånd, og la lufttørke i et par minutter. Fjern forsiktig døde hudceller, og skrap rester av neglen med en neglebåndsskyver eller ditt foretrukne verktøy.

3. Beskytt negler og hender

Buff negleplaten forsiktig med en neglebuffer (vi har mange alternativer her), og påfør Intensive Rebuilding Serum på hendene for å beskytte dem mot UV-stråler fra herdingen. 

4. Rengjør neglene

Rengjør negleplatene nøye med Cleaner Prep & Wipe Dehydrator på en wipe. Vi anbefaler å bruke én wipe per negl. Du kan også ta i bruk Pro Hand Cleaner, som er en effektiv og oppfriskende håndspray som fjerner alle bakterier og urenheter fra hendene.

5. Nail Prep

This is where the magic happens! Påfør Nail Prep – ett tynt strøk over negleplaten. La lufttørke til negleplaten er helt tørr. Nail Prep balanserer pH-verdien på negleplaten og renser og avfetter, slik at gellacken sitter bedre.

6. Legg basen

Rist flasken, og påfør INVERAY Base Coat og herd i UV-lampe (90-120 sek) eller LED-lampe (30-60 sek).

7. Påfør farge

Rist flasken, og påfør din favoritt Gel Nail Polish farge, herd i UV-lampe (90-120 sek) eller LED-lampe (30-60 sek).

8. Top Coat

Påfør et lag med INVERAY Hard Top Coat Ulitmate Gloss eller Matt, og herd i UV-lampe. Her trenger du ikke bruke cleaner etterpå! Top Coaten har samme herdetider som fargene.

9. Nærende pleie

Påfør Intensive Rebuilding Serum på hendene for å gi dem et oppstrammet og glødende utseende, og en deilig myk hud.

10. Neglebåndsolje

Helt til slutt kan du påføre Inveray Luxury Elixir på neglebåndene, og påfør en dråpe på baksiden av negleplaten for å sørge for optimal pleie og næring til neglene.

Vær obs på at herdetidene kan være litt forskjellig – alt avhenger av hvilken lampe du har.

Har du andre spørsmål om hvordan du kan ta i bruk INVERAY’s produkter er det bare å ta kontakt på post@bodygreen.no når som helst! Vi prøver å svare alle innen 1-2 virkedager. ♥ 

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com