INVERAY – Årets store nyhet innen allergivennlige negleprodukter!

Flere har spurt oss om negleprodukter med perfekt dekkevne og lekre farger som er HEMA-frie, og vårt svar er: INVERAY! Da vi fikk med oss at nesten alle salonger i Polen og Sverige som fikk prøve INVERAY Gel Nail Polish faktisk byttet til dette merket, skjønte vi raskt at dette er et produkt norske salonger og kunder også trenger!

INVERAY – vinner av Fashion Magazine Beauty Awards 2021 – Nail Cosmetics

INVERAY er en vegansk gellack med en innovativ 12-fri-formel, som betyr at den ikke inneholder allergifremkallende stoffer som: HEMA, di-HEMA trimetylheksyldikarbamat, trifenylfosfat, formaldehydharpiks, etyltosylamid, formaldehyd, duft, parabener, kamfer, toluen, xylen og DBP.

Gellacken har en enestående og utrolig god holdbarhet på 21 + dager, i tillegg dekker de på første strøk. Lakken er selvutjevnende og svært motstandsdyktig mot riper og sprekker i alle temperaturer. Du har hele 120 farger å velge mellom, i delikate og geniale flasker med autentisk fargeprøve i korken. Dermed slipper du å lete deg frem i fargekart! Påføringskosten er spesielt ergonomisk utformet, og av høy kvalitet for presis og perfekt påføring.

Hva er HEMA?

HEMA (hydroksyetylmetakrylat) er en fargeløs, viskøs monomer som brukes til å lage forskjellige polymerer. Den brukes ofte som baseingrediens i neglesystemer som herdes i lys. HEMA kan forårsake en allergisk reaksjon ved kontakt med huden, som vil vise seg ved at huden rundt neglen blir rød, hoven og klør etter neglebehandling.

Naturlige og nyskapende ingredienser

Ikke nok med de fantastiske allergivennlige gellackene – INVERAY har også naturlige og effektive produkter innen neglepleie, med prisvinnende og innovative ingredienser.

Marine Bamboo

Hele grunnlaget for INVERAY’s produkter er ekstrakt fra Marine Bamboo, et aktivt stoff som ble tildelt The Green Award Ingredienspris i 2018. Marine Bamboo er en plante som vokser i dypet av Atlanterhavet og Nordsjøen, som har utviklet evnen til å beskytte mot skadelig blått lys (UV-stråler), siden den trenger dypere inn i huden enn lyset. Derfor har ekstrakten en gunstig effekt på hud som kommer i kontakt med sollys, LED-lys, UV-lamper, datamaskiner og lignende. Det blokkerer stråling som er mest skadelig for huden, og forhinder dermed at kollagenfibrene skades, og tilfører elastin som påvirker utseendet til hendene våre. I tillegg virker den oppstrammende, øker produksjonen av kollagen og jevner ut huden din.

Squalane

Hovedingrediensen i INVERAY’s produkter er squalane – tørrolje hentet fra sukkerrør. Innen kroppspleie har den en fuktighetsgivende, oppstrammende og pleiende effekt, i tillegg til å være effektiv mot dannelse av rynker. Squalane jevner ut hudtonen og forbedrer elastisiteten, samt beskytter den mot skadelige miljøfaktorer. Det er en allsidig ingrediens, og brukes også ofte i hårpleieprodukter.

OmegaLight® 

OmegaLight® er en innovativ og patentert ingrediens med effektiv virkning. Det er en kombinasjon av saflorfrøolje, piperonylalkohol og linolsyre. Den har egenskaper som jevner ut pigmenteringsflekker, både de som eksisterer på huden, og de som finnes i dypere lag i huden. I tillegg er den antiflammatorisk.

Lipo Vitamin C (Ascorbyl Tetraisopalmitate)

Vitamin C i en ekstremt effektiv, flytende form som gir huden glød ved å redusere melaninproduksjonen. Den jevner ut fargeujevnheter, og beskytter mot tidlig aldring av huden.