Tips og inspirasjon til årets julenegler

Det nærmer seg jul, og vi elsker det! Julen er sesongen for å prøve ut ulike negledesign, og vi drar frem alt vi har av glitter, klistremerker og dekor og setter oss ned foran neglebordet med julemusikken på full guffe.

Det finnes flere tolkninger av hva som er julenegler, alt bunner i hva du selv liker, velg farger og pynt som gir DEG den rette julestemningen. De typiske fargene som kan brukes er rødt, gull, sølv, smaragdgrønn eller sølv.

Neglelakk og gellack med Christmas Queen Stickers

Alt av glitter og stener er selvfølgelig også en klassiker, som går igjen denne sesongen som alle andre. Spesielt til nyttårsaften er det lov å gå all in med glitteret, og vi har flere fargenyanser å velge mellom her.

Våre favoritter:

For en ekstra touch kan du fylle på med juleklistremerker av alle slag. Vi har nettopp fått inn massevis av nye, superfine klistremerker! Det er veldig enkelt å sette på, og gir uendelige muligheter.

Våre favoritter:

Hvordan få lakken til å vare

Om du lakker neglene dine til jul med klassisk neglelakk er det like så viktig med gode forberedelser slik som på kunstige negler. Sørg for et godt utgangspunkt for at lakken skal holde lenger. Dette kan du gjøre ved å pleie neglene regelmessig, ta vare på neglebånd og forsiktig polere (buffe) negleplaten før du påfører lakken. Det er også lurt å legge et lag med klar top coat, så lakken ikke ripes opp når du ivrig åpner gaver på juleaften, og for å få den til å vare lenger! Fine produkter for en god manikyr finner du her.

Ha det gøy med juleneglene, og ha en god jul!

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com