Hva trenger jeg for å begynne med gellack?

Mange nysgjerrige kunder og blivende negledesignere spør oss ofte om hva de absolutt må ha for å komme i gang med å legge negler. Mange ønsker å prøve seg på dette som en hobby på egne negler, eller ønsker å teste det ut før de eventuelt melder seg på kurs og går videre med å utdanne seg innenfor dette. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å lese seg opp og gjøre research før du begynner. Negleteknikk er et eget fagfelt, og må respekteres som nettopp dette. Vi tilbyr mange ulike produkter for de forskjellige neglesystemene, og vil i de kommende artiklene forklare hva du absolutt trenger for å komme i gang.

Produktet vi oftest anbefaler til nybegynnere er gellack – den banebrytende formelen som er en hybrid av gel og neglelakk! Den kan varmt anbefales for deg som ønsker en myk introduksjon til en stor verden av negleprodukter. Med gellack kan du få nydelig farge på neglene som varer i 21+ dager, og som beskytter neglene dine fra ytre miljøfaktorer! Er du ung kan det lønne seg å velge en allergivennlig variant (sjekk ut INVERAY) siden du er mer utsatt for å utvikle allergier i ung alder. Gellack har en litt tykkere konsistens enn vanlig neglelakk, og krever ofte litt øvelse for å få til – men av alle neglesystemer er gellacken absolutt lettest å lære seg!

Les her for å se hvordan du kan legge manikyr med INVERAY

Les mer om forberedelse av neglene dine her

For riktig påføring av gellack må du ha:

Neglebåndsskyver eller manikyrpinner

Manikyrpinner 11.4 cm – 100 stk
Neglebåndsskyver 15 cm

Cleaner og wipes

Top & Base Coat – velg fra samme serie som fargen du har valgt

En farge – fra samme serie som top & base

UV/LED-lampe

Resultatet blir enda bedre av:

Neglebåndsfjerner

Neglebåndstang, kniv eller saks

Nail Prep eller primer

Usikker på hvilken du trenger? Les mer om nail prep her

Rensespray for hender og instrumenter

Neglebåndsolje

Hvordan fjerne gellack

Gellackmerkene vi tilbyr kan skånsomt fjernes med soak-off væske. Denne væsken er acetonbasert, og løser opp gellacken slik at den kan skrapes av. Det er viktig å file av det øverste laget med top coat før du soaker. Om intet annet hjelper: Bruk en medium til grov fil til å forsiktig file av rester av gellack. INVERAY er en veldig sterk profflakk, som sitter svært godt. Her anbefaler vi å soake av det du kan, og forsiktig file av restene. Erfarne negleteknikere filer av gellack med negledrill på null komma niks, men her bør man ha kunnskap og trening for å ikke ødelegge neglene dine (eller drillen).

Se hvordan du kan fjerne Infinity gellack og hva du trenger her

Les mer om negledrill her

De aller fleste gellackmerker er ofte utviklet for å brukes sammen med andre produkter fra samme serie, siden de ofte komplementerer hverandre. Det er viktig å vite at om du mixer og matcher forskjellige produkter fra forskjellige serier, kan det også påvirke resultatet noe.

Enkelte kvier seg for å kjøpe startkits og sett for å «kjøpe mer enn de trenger» – dette trenger du ikke bekymre deg for hos oss. I kitene våre finner du bare ting vi mener skal til for et optimalt resultat. Det viktigste for oss er at du får det til og er fornøyd med resultatet – ring oss hvis du står fast, vi er her for hjelpe deg!

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com