Hva trenger jeg for å legge gelnegler?

Mange nysgjerrige kunder og blivende negledesignere spør oss ofte om hva de absolutt må ha for å komme i gang med å legge negler. Flere ønsker å prøve seg på dette som en hobby på egne negler, eller har lyst til å teste det ut før de eventuelt melder seg på kurs og går videre med å utdanne seg innenfor dette. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å lese seg opp og gjøre research før du begynner. Negleteknikk er et eget fagfelt, og må respekteres som nettopp dette. Vi tilbyr mange ulike produkter for de forskjellige neglesystemene, og vil i de kommende artiklene forklare hva du absolutt trenger for å komme i gang. I denne artikkelen er det gel som står for tur.

Om du har mestret og øvd på gellack, kan ditt neste steg være å prøve ut gel. Gel er en byggegele som brukes til å bygge og forlenge dine naturlige negler. Den store fordelen er at geléen er mykere og mer fleksibel enn for eksempel akryl. Resultatet blir dermed en glossy og naturlig finish, som lett kan files og buffes. Gel kan ha mange forskjellige egenskaper, alt etter hva du liker å jobbe med; tykk eller medium tykk konsistens, selvutjevnende egenskaper, dekkende og transparente farger. UV gel herdes i lampe, som regel i 2 minutter i UV og UV/LED-lampe. Vi tilbyr også en LED-gel, som herder på 30 sekunder i UV/LED-lampe.

Les om hvordan du kan skape den klassiske franske manikyren med UV-gel

Les mer om forberedelser av neglene dine her

For riktig påføring av gel trenger du:

Neglebåndsskyver eller manikyrpinner

Manikyrpinner 11.4 cm – 100 stk
Neglebåndsskyver 15 cm

UV eller LED-gel

En god gelpensel

Cleaner og wipes

UV/LED-lampe

Neglefil og buffer

Til forlengelser: former eller tipper (husk lim til eventuelle tipper)

En god top coat for glans og beskyttelse

Resultatet blir enda bedre av:

Neglebåndsfjerner

INVERAY Cuticle Softener & Remover

Neglebåndstang, kniv eller saks

Nail Prep, bonder eller primer

Usikker på hvilken du trenger? Les mer om nail prep her

Rensespray for hender og instrumenter

Neglebåndsolje

De aller fleste merker er ofte utviklet for å brukes sammen med andre produkter fra samme serie, siden de ofte komplementerer hverandre. Det er viktig å vite at om du mixer og matcher forskjellige produkter fra forskjellige serier, kan det også påvirke resultatet noe.

Enkelte kvier seg for å kjøpe startkits og sett for å «kjøpe mer enn de trenger» – dette trenger du ikke bekymre deg for hos oss. I kitene våre finner du bare ting vi mener skal til for et optimalt resultat. Det viktigste for oss er at du får det til og er fornøyd med resultatet – ring oss hvis du står fast, vi er her for hjelpe deg!

Klassisk Fransk Manikyr Startkit

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com