Hva trenger jeg for å prøve ut polygel?

Mange nysgjerrige kunder og blivende negledesignere spør oss ofte om hva de absolutt må ha for å komme i gang med å legge negler. Flere ønsker å prøve seg på dette som en hobby på egne negler, eller har lyst til å teste det ut før de eventuelt melder seg på kurs og går videre med å utdanne seg innen neglefag. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å lese seg opp og gjøre research før du begynner. Negleteknikk er et eget fagfelt, og må respekteres som nettopp dette. Vi tilbyr mange ulike produkter for de forskjellige neglesystemene, og i de siste bloggartiklene har vi tatt for oss hvilke produkter du trenger for å komme i gang. Denne gangen er det polygel som står for tur.

Polygel er en hybrid av akryl og gelé, opprinnelig laget for å lette arbeidet for negleteknikere ved å gi dem det beste fra begge verdener. Ved å utnytte de gode egenskapene i hvert system, får du gelens fleksibilitet blandet med akrylens holdbarhet – og mye mindre svevestøv under filing! Nå er det dukket opp mange hjemmevarianter og startkits, og produktene har trendet i sosiale medier de siste årene. Mange har sikkert sett videoer i feeden, hvor polygel påføres i en spesiell negleform, herdes og poppes av igjen og danner de pefekte neglene på få minutter. Det er viktig å vite at det kan kreve litt trening før du har teknikken helt på plass, og veldig mange av neglene som vises på de populære videoene er litt for tynne for å tåle hverdagens påkjenninger – så ikke bli utålmodig om du ikke får det helt til på første forsøk! «Pop-off»-formene er nødvendigvis ikke laget for alle typer negler, så det kan også hende du kan ha god nytte av å bruke tradisjonelle negleformer også. Prøv ut litt forskjellig på en negl, og se hva du liker aller best. Vi anbefaler å ta en titt på denne videoen av negleguruen vi alle ser opp til, Suzie:

For riktig påføring av polygel trenger du:

Neglebåndsskyver eller manikyrpinner

Manikyrpinner 11.4 cm – 100 stk
Neglebåndsskyver 15 cm

Slip Solution/Cleaner og wipes

Polygel Slip & Cleaner

Polygel pensel

UV/LED-lampe

Neglefil og buffer

Til forlengelser: Dual forms eller tradisjonelle negleformer

Top Coat for polygel

Resultatet kan bli enda bedre av:

Polygel klype – for å holde pop-off formene på plass under herding

Polygel klype i klar akryl

Neglebåndsfjerner

INVERAY Cuticle Softener & Remover

Neglebåndstang, kniv eller saks

Primer

Les mer om nail prep her

Rensespray for hender og instrumenter

Neglebåndsolje

De aller fleste merker er ofte utviklet for å brukes sammen med andre produkter fra samme serie, siden de ofte komplementerer hverandre. Det er viktig å vite at om du mixer og matcher forskjellige produkter fra forskjellige serier, kan det også påvirke resultatet noe.

Enkelte kvier seg for å kjøpe startkits og sett for å «kjøpe mer enn de trenger» – dette trenger du ikke bekymre deg for hos oss. I kitene våre finner du bare ting vi mener skal til for et optimalt resultat. Det viktigste for oss er at du får det til og er fornøyd med resultatet – ring oss hvis du står fast, vi er her for hjelpe deg!

Polygel Essentials Kit

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com