Hva trenger jeg for å prøve ut polygel?

Mange nysgjerrige kunder og blivende negledesignere spør oss ofte om hva de absolutt må ha for å komme i gang med å legge negler. Flere ønsker å prøve seg på dette som en hobby på egne negler, eller har lyst til å teste det ut før de eventuelt melder seg på kurs og går videre med å utdanne seg innen neglefag. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å lese seg opp og gjøre research før du begynner. Negleteknikk er et eget fagfelt, og må respekteres som nettopp dette. Vi tilbyr mange ulike produkter for de forskjellige neglesystemene, og i de siste bloggartiklene har vi tatt for oss hvilke produkter du trenger for å komme i gang. Denne gangen er det polygel som står for tur.

Polygel er en hybrid av akryl og gelé, opprinnelig laget for å lette arbeidet for negleteknikere ved å gi dem det beste fra begge verdener. Ved å utnytte de gode egenskapene i hvert system, får du gelens fleksibilitet blandet med akrylens holdbarhet – og mye mindre svevestøv under filing! Nå er det dukket opp mange hjemmevarianter og startkits, og produktene har trendet i sosiale medier de siste årene. Mange har sikkert sett videoer i feeden, hvor polygel påføres i en spesiell negleform, herdes og poppes av igjen og danner de pefekte neglene på få minutter. Det er viktig å vite at det kan kreve litt trening før du har teknikken helt på plass, og veldig mange av neglene som vises på de populære videoene er litt for tynne for å tåle hverdagens påkjenninger – så ikke bli utålmodig om du ikke får det helt til på første forsøk! «Pop-off»-formene er nødvendigvis ikke laget for alle typer negler, så det kan også hende du kan ha god nytte av å bruke tradisjonelle negleformer også. Prøv ut litt forskjellig på en negl, og se hva du liker aller best. Vi anbefaler å ta en titt på denne videoen av negleguruen vi alle ser opp til, Suzie:

For riktig påføring av polygel trenger du:

Neglebåndsskyver eller manikyrpinner

Manikyrpinner 11.4 cm – 100 stk
Neglebåndsskyver 15 cm

Slip Solution/Cleaner og wipes

Polygel Slip & Cleaner

Polygel pensel

UV/LED-lampe

Neglefil og buffer

Til forlengelser: Dual forms eller tradisjonelle negleformer

Top Coat for polygel

Resultatet kan bli enda bedre av:

Polygel klype – for å holde pop-off formene på plass under herding

Neglebåndsfjerner

Neglebåndstang, kniv eller saks

Primer

Les mer om nail prep her

Rensespray for hender og instrumenter

Neglebåndsolje

De aller fleste merker er ofte utviklet for å brukes sammen med andre produkter fra samme serie, siden de ofte komplementerer hverandre. Det er viktig å vite at om du mixer og matcher forskjellige produkter fra forskjellige serier, kan det også påvirke resultatet noe.

Enkelte kvier seg for å kjøpe startkits og sett for å «kjøpe mer enn de trenger» – dette trenger du ikke bekymre deg for hos oss. I kitene våre finner du bare ting vi mener skal til for et optimalt resultat. Det viktigste for oss er at du får det til og er fornøyd med resultatet – ring oss hvis du står fast, vi er her for hjelpe deg!

Polygel Essentials Kit