Silk Hand Luxury Treatment Kit

Føler du hender og negler blir tørre og ru? På vinteren vil den naturlige fuktigheten i huden fordampe lettere av kald vinter luft, og den tørre, oppvarmede inneluften. Dette gjelder også inneklima i kontorlandskap eller andre rom med sentralstyrt luft resten av året.

Enkle råd for pleie og forebygging av tørre hender:

Bruk mild såpe

De siste årene har håndvask og håndsprit vært en absolutt nødvendighet og da er det lurt å bruke en mild, parfymefri såpe. Det gjelder også kroppsåpe og her har vi svært gode alternativer – for eksempel Hempz Sensitive Body Wash. Den har en tykk, kremete konsistens og renser huden med naturlige oljer og ekstrakter. Den er 100% vegansk, paraben, gluten og fargefri.

Skrubb og smør hendene

Det er spesielt viktig med en god håndpleierutine. Smør hendene ofte med håndkrem og prøv gjerne å gjøre det til en rutine. På dagtid vil det gjøre underverker med en lett krem som trekker lett inn. På kveld og natt kan man bruke en fetere krem som smøres rikelig inn. For en ekstra intensiv behandling kan du benytte bomullshansker på natten etter smøring. En god skrubb kan fjerne død hud og gi ekstra fuktighet. Påfør på lett fuktede hender. Masser lett i sirkulære bevegelser. Skyll av i lunkent vann. Avslutt behandlingen med et håndserum.

Bruk neglebåndsolje eller cutticle butter

For å bevare negler og neglebånd er det lurt med en god neglebåndsolje eller krem. Neglebådskrem er ett godt alternativ hvis man vil påføre fuktighet men ønsker noe som trekker raskt inn og ikke flyter. Å påføre kremen og likevel gå rett tilbake til tastatur eller andre gjøremål kan gjøre det lettere å dedikere seg til en rutine. Den tilfører rikelig med næring og pleie og holder negler og neglebånd friske og velpleide. Vi anbefaler å bruke neglebåndsolje\ krem daglig. Vi har et stort utvalg av neglebåndsoljer i nettbutikken. Hvorfor ikke prøve ut nyhetene fra Garden of Green

Bruk hansker

Er du ofte i kontakt med kjemikalier, vil de bryte ned hudbarrieren (det ytterste laget på huden) på hendene dine, noe som vil gjøre dem såre og tørre. Derfor er det lurt å bruke hansker i det daglige. Det gjelder også ved hyppig kontakt med vann.

Nitril hansker

Ønsker du lese mer kan du lese videre i innlegget : Hvorfor bør du bruke neglebåndsolje?

Dersom utfordringer med tørre hender og negler blir så store at du ikke får gjennomført daglige gjøremål, anbefales det å ta kontakt med lege som kan henvise til en hudspesialist.

Legg igjen en kommentar

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com