Hvorfor bør du bruke neglebåndsolje?

Sliter du med stygge neglebånd som vokser langt oppover neglene? Fliser huden seg rundt neglebåndene? Har du tørre og sprukne negler? Da bør du investere i en negleolje!

Temperaturforandringer, spesielt når vi går mot en kaldere årstid, er synonymt med sår og sprukne negler. Hvis du i tillegg er hekta på neglelakk, shellac eller gellack, har du nok opplevd at påføring av disse lakkene virker uttørkede på neglebånd og negler. Spesielt på vinteren blir negler fortere sår og sprekker, ettersom fuktigheten i neglen fordamper som en effekt av tørr vinterluft.

Neglebåndsolje er et must for å bevare neglene og neglebåndene. Ved bruk av denne oljen gir du intens fuktighet til neglene og regenerering av skadede neglebånd.

Det finnes et bredt utvalg av neglebåndsolje

Oljene inneholder naturlige ingredienser og et bredt spekter av næringsstoffer: protein, mineraler, vitamin A, E, D og B-vitaminer, som gir oljen en fuktighetsgivende effekt.

Bruksanvisning av neglebåndsoljene

Påfør en dråpe på hver neglerot og gni oljen inn og gi negleplaten en liten massasje. På neglebåndsoljen On the Run – sett fingeren inn i sporet i svampen, vri et par ganger og ta ut.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du gjennomfører prosessen, eller om selve produktene – er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.
Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com