Slik legger du Infinity Gellack & Shellac

Mest kjent for sin skinnende overflate og varighet på nesten 3 uker, vokser shellac & gellack manikyrere i popularitet. Har du alltid vært nysgjerrig på å prøve shellac og gellack, men kanskje du ikke helt vet prosessen?

Denne bloggposten gir deg en rask innføring i hvordan du legger shellac & gellack, samt hvilke produkter du trenger for å påføre manikyren enkelt og billig hjemme. Bruksanvisningen kan du bruke på all gellack og shellac!

Du kan også se video av prosessen her.

Hvilke produkter trenger du?

I tillegg må du velge deg en fin farge i Gellack & Shellac du ønsker å påføre. Vi har et stort utvalg av Infinity Gellack og Shellac, samt negledekor, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Vi tilbyr også et Start Kit som inneholder alt du trenger for å legge gellack og shellac, foruten UV-lampe som du kan kjøpe her!

Hvis du trenger veiledning i hvordan du gjennomfører prosessen er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.
Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lykke til!

Ett svar til “Slik legger du Infinity Gellack & Shellac”

  1. Hei,
    Keg bruker polygel hos min negledesigner. Hun er mester. Hun bruker neglelakk som må herdes under lampen. Ved påfyll legges det et tynt lag på selve neglen (husker ikke hva den heter), så base, polygel som hun former selv med klistremerkene med mål under, nødvendig antall lag med neglelakk (hun har skiftet merke når hun startet med polygel og kjøper det ikle i Norge grunnet pris) så bruker hun hel for dekorering eller akryl pulver for å lage blomster osv og topplag til slutt. Kan ikke deres produkter gjøre det samme?
    På forhånd takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com