Hvordan påføre selvbruning?

Å påføre selvbruning helt feilfritt er ikke det enkleste. For det første må du velge riktig type selvbruning. Mousse, lotion eller spray? Deretter må du lære deg teknikken for et optimalt resultat. I dette oppslaget gir vi deg den grunnleggende kunnskapen du må kunne for et best mulig utgangspunkt når du skal påføre selvbruningsproduktet.

Hvilke produkt bør du velge?

Av erfaring syns vi selvbruningsmousse er det enkleste å påføre for å unngå flekker og er det produktet vi viser til i dette oppslaget. Teknikken kan dog brukes på både spray og lotion også.

Norvell sin mousse er tilsatt en bronser slik at du kan se brunfargen og fjerne skjoldene før de setter seg i huden. Teksturen på moussen er lett og fluffy som gjør den enkel å påføre. Dette er et populært valg ettersom moussen tørker raskt og har en tendens til å ikke etterlate rester.

Tips: Hold huden ekstra hydrert i dagene etter du har påført moussen for å holde fargen lengst mulig.

Du kan også se video av prosessen her.

Hvilke produkter trenger du?

Et tips fra oss!

Denne PH Equalizer Prep Spray fra Norvell er en spray som gir huden riktig PH før påføring av spraytan. Riktig PH sikrer en jevn farge og minsker forekomsten av oransje toner. Fås kjøpt her! Ingen parabener! Ingen gluten! Ingen sulfater! 100% vegansk

Vær forsiktig med påføring på tørre områder som albuer, hender, knær, ankler og føtter. Hvis du skal påføre selvbruning i ansiktet kan det være lurt å bruke en sminkesvamp for best resultat. For å unngå kviser ved bruk av selvbruning i fjeset, anbefaler vi Norvell sin spray for ansiktet.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du gjennomfører prosessen, eller om selve produktene – er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.
Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lykke til!

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com