Sminkekost-guide!

Din ultimate Makeup Brush Guide: Kostene du trenger og hvordan du bruker dem. I skjønnhetsuniverset er det lett å ende opp en komplett samling av sminkebørster. Dog er det mange som ikke helt vet hvordan man bruker hver enkelt sminkekost riktig. Hvis du velger en sminkebørste som har for stor eller feil form, vil den ikke plassere produktet der du vil og det kan fort se unaturlig ut.

Tips fra oss: Ikke glem å gi børstene dine et godt bad noen ganger i uken for å unngå bakterierelaterte kviser.

Dette produktet fra Strictly Professional er en essensiell spray for å rense og rengjøre sminkebørster. Denne sminkesprayen løsner fett og skitt som bygger seg opp i børsten. Du kan også prøve Strictly Professional sin Brush Cleaner uten sprayform i kombinasjon med sminkekostrenseren fra Donegal.

Fem obligatoriske Makeup Brushes alle trenger:

  1. Powder brush (pudderkost)

Denne børsten fra Donegal er en stor kost laget for optimal pick-up av produkt og sprer pudder jevnt over ansiktet. Pudderbørsten du velger, vil avhenge av hvilke type pudder du faktisk bruker (setting powder vs powder foundation), og innenfor det, hvilke type formel (gjennomsiktig vs presset). Hvis du bruker et setting powder, hvor du ikke er opptatt av å få full dekning, ville vi gått for en myk, luftig børste. Dette forhindrer deg i å bruke for mye pudder, som noen ganger kan føre til at du ser grå ut og huden virker for matt.

2. Blush Brush

Denne blushbørsten fra Donegal har en unik skjæring som definerer kinnbena dine for et feilfritt resultat. Den spesifikke blushbørsten du velger avhenger av hvordan du tar på deg blush (f.eks. langs kinnbenene). Samtidig avhenger det av ønsket effekt (lett farge eller høy dekning). Hvis du kun ønsker et glimt av farge, anbefaler vi å gå får en større børste enn du vanligvis ville.

3. Foundation Brush

En foundationbørste påfører jevnt væske eller krem i ansiktet. En flat foundationbørste som denne fra Donegal er klassisk for påføring av flytende kremer, men hvis du leter etter noe som gir det mer dekk, gå for en tett kost som har syntetiske buster, f.eks denne her fra Donegal.

Alle håndtakene i Nature-serien er laget av bambustre og er den perfekte løsningen for alle ECO-elskere!

4. Flat øyenskyggebørste

Blander øyenskygge på øyelokket, dette er definitivt en kost du vil ha i samlingen din. Denne type børste er perfekt for å tilføre din favorittfarge eller for å skape et halo eye. Denne kosten fra Donegal er perfekt i størrelsen og passer til alle øyeformer, samt plukker den opp perfekt mengde av produktet for jevn applikasjon.

5. Øyenskygge Crease Brush

En crease brush trengs for å sette skygge på globallinjen på øyelokket. Kan også brukes til å blande ut kantene på øyenskyggen og blande forskjellige farger. Hvis du lurer på hvordan du kan få en Instagram-worth blend til øyenskyggen, se etter crease brushes. Selvom størrelser kan variere, er de vanligvis formet slik at de passer til øyets kurve, og noen er litt spiss på tuppen.

Andre essensielle børster for deg som liker å eksprimentere:

Contour Brush

Konturbørster kan virke skremmende ettersom mange ikke helt vet hvordan man skal bruke de. Den rette kosten vil dog gjøre en stor forskjell i blendingen. For konsentrerte bruksområder, velg en vinklet konturbørste, som har mye, tette børster – dette vil gjøre det enklere å legge produktet.

Denne børsten fra Donegal er designet for å stryke lett over ansiktet og konturere kinnene – for en perfekt og feilfri finish.

Bronzer Brush

I motsetning til konturbørster er bronzerbørster ment å brukes på områdene du vil legge til en overordnet dimensjon til (f.eks. på sidene av pannen, på kinnbenene og langs kjevelinjen).

Kabukibørste

Av alle børstetrendene som har kommet og gått, er kabukibørster en som har holdt seg konstant på grunn av allsidigheten til kosten. Denne kabukibørsten fra Donegal er myk og tett med en praktisk flat form. Den fungerer utmerket til påføring av flytende foundation, foundation pudder, mineral pudder og andre pudderprodukter. Denne kompakte kosten gir et dekkende resultat, sammenlignet med en mer fluffy kost. Den gir også et naturlig resultat og er designet for å reduserer fall-out.

Foundation Kost (Flat Top Kabuki Brush) fra Nature Gift-serien til Donegal for påføring av flytende foundation, mineralpulver og kremer. 

Mikroperforeringen av bustene muliggjør jevn påføring av det kosmetiske produktet, som oversettes til en naturlig sminkeeffekt uten striper og flekker. Delikat, syntetisk bust som ikke irriterer huden og gir en jevn finish på sminken. For å få en mer holdbar effekt, dryss børsten forsiktig med vann før bruk. Håndtaket er laget av bambustre og er den perfekte løsningen for alle ECO-elskere!

Blending Sponge

Donegal- Blending sponge

Dette er ikke en teknisk børste, men det er mange fordeler ved bruk av en makeupsvamp. For det første påfører de foundation på huden som en drøm, spesielt der huden din skjevner ut. Hvis du har mye tekstur i huden på grunn av f.eks. tørr hud, anbefaler vi at du bruker en fuktig svamp i en pressende bevegelse – den vil presse foundation inn i huden og gi et naturlig resultat. Donegal sine makeupsvamper er myk og flerfunksjonell som passer for alle typer formuleringer, samt gjør de det lett å skape en jevn og naturlig base uten striper.

Fan Brush

En kost laget for lett påføring av highlighter. Perfekt kost til å påføre highligther over kinnbenet og på tuppen av nesen. Den kan også brukes til å støve av overflødig fall-out av pudder på øyenskyggen. Kan også brukes til å highlighte kragebeinet.

Eyeliner børste

Det finnes mange forskjellige typer eyelinerbørster. Valget av børste avhenger av hvilke type eyelinerteknikk du ønsker å utføre. Denne børsten er designet for en jevn og presis påføring. Den er også perfekt til softing av eyeliner langs vippekanten.

Brow Brush

Disse to kostene er essensielle for å legge de perfekte brynene. QAL – Øyenbrynskost er praktisk for påføring av alle slags øyenbrynprodukter, som pomader, pudder og voks. JUNGEL Brow Brush er også viktig for å gre brynene og sikre en naturlig finish.

Mascara Wands

Perfekt verktøy hvis mascaraen din bestemmer seg for å klumpe seg. Ikke bare hjelper mascara wands med å skille og definere vippene dine, du kan også bruke dem til å skrape av eventuelle flekker du får av mascaraen etter den har tørket.

Lip Brush

En tynn leppebørste er veldig nyttig for påføring av leppefarge feilfritt. Spesielt når det gjelder mørke nyanser der det kreves presisjon. Hvis du påfører leppefarge med en slik børste, kan du få langt mer nøyaktig skissering og fyll på leppene dine. Du kan også bruke leppebørste for å bygge farge, noe som er vanskeligere å gjøre når du bruker en leppestift direkte.

Vi har kun vist et utvalg av de mange sminkeverktøyene du kan bruke, for flere typer sjekk ut nettsiden vår her.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com