Få naturlige krøller med permanentspolere/hårruller!

Retro hårruller er tilbake i motebildet – så hvis du leter etter en trendy look, skaper disse rullene den flotteste frisyren. Har du lurt på hvordan du får naturlig, flotte krøller i håret ved bruk av vintage hair curlers? Hvordan du får mesterverket til å holde sammen? I dette bloggoppslaget gir vi deg en pekepinn på dette!

Det finnes et stort utvalg av hårruller, i ulike størrelse, former og materiale:

Sammenlignet med krølltang er det mange fordeler med å bruke hårruller, for eksempel så sliter de ikke på håret. De vekker også en nostalgisk følelse for mange av oss. Dog, er det flere som strever med å få mange av de forskjellige rullene til å holde i håret. I dette oppslaget skal vi gi dere en life hack – permanentspolere som sitter perfekt og skaper et naturlig fall i håret!

Bruksanvisning for permanetspolere:

Du kan også se video av prosessen her:

PS: Denne metoden gir deg ikke permanente krøller, men flotte krøller som varer i flere timer på en enkel måte!

Et annet stylingtips ved bruk av permanentspolere er å få en perfekt krøllen på hestehalen.

Du kan også se video av prosessen her.

Vi anbefaler å ha rullene i minst en time, dog er dette veldig individuelt og avhenger av hårtype. Noen må har rullene i over natten, mens andre får krøll etter kun noen minutter. Prøv deg frem for å se hva som fungerer på din hårtype!

Hvilke produkter trenger du?

Hvis du trenger veiledning i hvordan du gjennomfører prosessen er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.

Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lykke til!

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com