Få perfekte negler med Neess Neglelakk

Hvis du er en manikyr-elsker og ser etter kvalitets produkter – er Neess noe for deg. Alle produktene til Neess er gunstig priset, men likevel effektive. Du trenger ikke investere mye, men likevel kunne lage små mesterverk på neglene dine. Det spiller ingen rolle om du er amatør eller profesjonell – produktene passer til alle.

Neess sine klassiske neglelakker inneholder den helt unike Quick & Dry-formelen, som forkorter tørketiden til lakken. Neglelakken er lett å påføre, og kommer i alle fargene en måtte ønske seg!

I videoen er det brukt følgende produkt:

Denne klassiske neglelakken har en lys lilla farge, litt bleket, med en subtil karakter som setter farge på hverdagen din.

Tips fra oss!
Det er bedre å påføre flere tynne lag med neglelakk enn ett tykt, ettersom det tørkere fortere og varer lenger. 

Tips for å påføre en perfekt og holdbar neglelakk:

  1. Start med å dytte neglebåndene forsiktig ned mot neglerota med en neglebåndsskyver. Smør deretter neglebåndene med neglebåndsolje for å unngå uttørkede neglebånd og negler. Les mer om neglebåndsoljer her.
  2. Deretter filer du neglene til den formen du ønsker, spesielt hvis du har ujevne negler er dette steget viktig. Du trenger dog ikke file hver gang du skal lakke negler.
  3. Etter du har filt neglene anbefaler vi å rengjøre neglene med en Cleaner for å fjerne støv og smuss fra neglen før du lakker de. Dette anbefales å gjøre hver gang, før du lakker negler. Grunnen er at det blir lettere å få et jevnt resultat og lakken vil sitte bedre.
  4. Deretter påfør lakken. Her er det fordelaktig å påføre tynne strøk, vi pleier ta to tynne strøk med lakk, fremfor ett tykt. Vent til lakken har tørket etter første lag, før du påfører andre. Hvis du tar tykke strøk på, tørker lakken langsommere og risikoen for hakk og bulker er større, enn hvis du tar tynne strøk. Neess sin neglelakk er midt i mellom tykt og tyntflytende og er derfor lett å kontrollere uten å søle eller klumpe.
  5. Til slutt, ta en klar neglelakk på toppen for lengst varighet, prøv Neess sin her.

Du kan påføre neglelakk på alle typer kunstige negler, som inkluderer Akryl, UV-gel, Gellack & Shellac. Husk å bruke en acetonfri neglelakkfjerner slik at du ikke matter ned og ødelegger de kunstige neglene. Neglelakkene fra Neess passer også perfekt som et tilbehør til negledesign. 

Inspirasjon til negledesign med Neess:

Kjøp de forskjellige lakkene eller se større utvalg av farger og inspirasjon her!

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du gjennomfører prosessen, eller om selve produktene – er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.
Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Ett svar til “Få perfekte negler med Neess Neglelakk”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com