Hvordan fjerne hår med sugaring

Hårfjerningsmetoder er litt som årstidene – alle har en favoritt. Dog er det ingen perfekt måte å bli kvitt uønsket hår. Barbering varer ikke lenge nok, og voksing kan gjøre vondt. Men hvis det var noe nær perfekt måte å fjerne hår på, kan sugaring være svaret mange har ventet på.

Men hva er sugaring? Sugaring er en av de mest skånsomme og effektive hårfjerningsmetoder som er på markedet. Vi har forklart mer om hva som kjennetegner sukkervoks og hvorfor du heller bør bruke denne metoden enn vanlig waxing i dette bloggoppslaget her.

Hvilke merke bør du bruke?

Sie Depil sin Bio-Natur sukkerpasta er myk og profesjonell, laget i Italia. Takket være de naturlige ingrediensene av høy kvalitet, vil huden føles myk og fuktig etter voksingen. Den passer til alle hudtyper, også de yngre. Den fester seg ikke til huden, men bare til håret, som gjør at voksingen blir mindre smertefull. Som en konsekvens blir huden mindre rød etter bruk. Takket være et lavere smeltetpunkt brenner heller ikke voksen på huden.

Bio-Natur er fremstilt av 100% naturlige ingredienser: sukker, honning, vann og sitronjuice. Dette gir en mild hårfjerning som er egnet for sensitiv hud.

Steg-for-steg guide for hvordan bruke Bio-Natur sukkervoks hjemme:

Tips: For et perfekt resultat anbefaler vi at du forbereder huden din en dag i forveien med vår ”Fruit Acids” kroppskrubbkrem. Før du starter å vokse, er det fordelaktig å påføre første lag med voks på en strips. Sørg også for at huden din er helt ren og tørr før du starter. Etter voksing kan du bruke varmt vann for å fjerne eventuelle rester av sukkerpastaen. Et annet tips – etter du har varmet voksen , trekk ut sukkervokspatronen og snu den i noen sekunder for å kontrollere at voksen har smeltet helt, og sett den inn i voksvarmeren igjen.

Du kan også se video av prosessen her:

Hvilke produkter trenger du?

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du gjennomfører prosessen, eller om selve produktene – er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.
Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com