Hvordan gjennomføre parafinvoksbehandling

Parafinvoksbehandling er den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter. Voksen gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes hendene eller føttene ned i den smeltede voksen flere ganger – pass på at voksen ikke er for varm. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter – deretter pakker du de inn i plastposer og legger et varmt håndkle rundt, eller stikk hendene ned i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger så ut i voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slippes ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen gir næring til huden. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje.

Mengden i en full parafinvarmer kan benyttes til ca. 30 behandlinger, dersom man beregner 4 dypp pr. hånd. Mellom hver behandlig bør beholderen dekkes til med lokket for å unngå støv o.l.

Parafinvoksbehandling kan benyttes alene som en egen behandling, eller som en tilleggsbehandling.

Slik gjør du:

  1. Den ideelle mengden er 4-6 poser (ca. 1,5-2kg). Voksen kan du bruke flere ganger. Det tar en stund å smelte voksen, dog mye raskere dersom du bruker voks med et lavt smeltepunkt, som f.eks. voks fra Bellitas.
  2. Ta ut risten før du legger voksen oppi. Varm opp voksen, slå deretter av eller ned varmen på maskinen. Legg risten oppi (legger du risten oppi før voksen har smeltet tar det enda lenger tid før voksen smelter).
  3. Vent til den kjøler seg ned før du tar hånden eller foten oppi. Risten er for å beskytte, slik at du ikke brenner deg i bunnen.
  4. Husk eksfoliering og vask godt føtter eller hender før behandling, slik at du ikke forurenser voksen som du kan bruke flere ganger.
  5. Dypp så hånden eller foten, ta den opp og dypp igjen (4 ganger tilsammen er perfekt).
  6. Pakk hånden/foten inn i plast og så inn i votten. Hvis du varmer votten litt først, får du best effekt.
  7. Etter 10-15 minutter drar du av vokslaget.

Et smart tips er å la voksen stivne i beholderen, legg på lokket – den er da fin til neste gang du skal bruke den. Ønsker du å bytte eller lagre voksen i en pose, kan du etter at den har stivnet, sette på varmeren et øyeblikk slik at voksen løsner fra varmeren – dette gir deg mulighet til å ta hele voksen ut som en blokk.

Hvilke produkter trenger du?

Hvis du trenger veiledning i hvordan du gjennomfører prosessen er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.

Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com