Hvordan fjerne sminke uten sminkefjerner!

Har du noen gang måtte kaste sminkefjerneren din når du skal ut å reise, siden den inneholder for mange ml? Eller har du noen gang irritert deg over at sminkefjerneren din tar for mye plass? Da er Boo Boo Cleaner fra Donegal et perfekt valg for deg!

Den revolusjonerende sminkefjerneren fra Donegal krever ingen kosmetikk for fjerning av sminke – bare vann er tilstrekkelig. Den er også gjenbrukbar, som lar oss være mer miljøvennlige!

Sminkesvampen renser også huden grundig – og fjerner all sminke. Den passer perfekt for alle hudtyper. I tillegg kan den bli brukt som en vaskeklut for å fjerne alle slags vitaminmasker eller mild hudeksfoliering. En annen fordel med svampen er at den passer ypperlig i reisetoalettmappen.

Hvordan fungerer den?

Med Boo Boo Cleaning kan du fjerne sminken uten bruk av rengjøringsprodukter, noe som kan stresse den følsomme huden i ansiktet. Fukt vaskekluten med mye vann og press ut det overflødige. Og det er det. Boo Boo Cleaner er nå klar til bruk. Etter hver gang du bruker sminkefjerneren bør du rengjøre den grundig med vann. Deretter tørk den på et trygt og rent sted.

Du kan se video av prosessen her:

Kan kjøpes her:

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du gjennomfører prosessen, eller om selve produktet – er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat!

Vi har telefontid fra mandag- fredag fra kl. 09:00 – 15:30.
Telefonnummer: + 47 48 46 90 90

Vi er også tilgjengelig på e-post: post@bodygreen.no

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com