Bærekraftig og naturlig hud og hårpleie med Hempz

Hempz er kanskje mest kjent i Norge for sine lette og friske fuktighetskremer, men det siste tilskuddet til Hempz-familien er hårpleieserien. Hempz Hair er shampoo og balsam spesielt utviklet for kjemisk behandlet hår – selvfølgelig basert på hamp! Hempz har eksistert siden 1998 og har sitt fokusområde på bruk av hamp innen skjønnhet. Hampfrøolje er deres nøkkelingrediens, som gir elastisk og velpleid hud og sunt hår. Det er derfor de sier hemmeligheten ligger i frøet («The secret is in the seed»).

Hempz Original Kit – for tørt og kjemisk skadet hår
Hempz Sweet Pinapple & Honey Melon Kit – for å tilføre volum
Hempz Triple Moisture Kit – rik fuktighet for å gjenoppbygge og pleie tørt, skadet og fargebehandlet hår

Den herlige hampfrøoljen

Hempz sine oppskrifter er plantebasert. Deres hovedingredienser kommer fra naturen, ikke en tube. Hampfrøoljen har en hydrerende effekt vi ikke finner maken til noe annet sted. Oljeformatet gir en intens fuktighet, mens vitamin E fungerer som en naturlig fuktgiver og omega-fettsyrer bidrar til å styrke hudbarrieren. At Hempz bruker hampfrøolje i produktene sine er ikke bare en gimmick – det er virkelig den mest effektive måten å få sunnere hud og hår på!

Men er ikke hampfrøolje ulovlig i Norge?

Hempz gir deg kanskje et rush, men vil ikke gi deg noen rus! Hampfrøoljen og andre ekstrakter som brukes i oppskriftene inneholder ikke tetrahydrocannabinol (THC), forbindelsen som har rusende effekter. Du kan trygt bruke Hempz sine produkter uten å bekymre deg!

Hempz Pomegranate Kit – fuktighet og glans til farget hår
Hempz Grapefruit & Raspberry Crème Kit – for å pleie og bevare farget hår

Hva i all verden kan Hempz bidra til?

Hamp er et svært bærekraftig produkt som faktisk hjelper miljøet på flere måter!

Hamp reduserer avskoging

Hampvekst reduserer forurensning av plantevernmidler

Hamp kan gjenopprette jordens fruktbarhet

Hamp reduserer karbonutslipp

(www.hempz.com/pages/about-us)

Pleie av hud og hår med god samvittighet

Hempz er Leaping Bunny sertifisert, som er den internasjonale gullstandarden for grusomhetsfri sertifisering for helse og skjønnhetsprodukter. Alle bedrifter som er sertifisert må forplikte seg til å ikke utføre dyretesting på alle stadier av produktutviklingen. I tillegg må de forplikte seg til programmet hvert eneste år, og være åpne for tredjepartsrevisjoner for å resertifiseres.

Skuespiller og influencer Ashley Benson er Hempz-partner. «Jeg har vært fan over lang tid», forklarer hun. «Jeg ser alltid etter produkter som gjør en forskjell for huden min, som samtidig er vegansk og Cruelty Free.»

Er du ikke overbevist enda? Vi har søte reiseflasker med 65 ml body lotion – perfekt for å prøve om det passer for deg, eller ha med på reise! De passer også godt som søte gaver til noen du er glad i.

Er du interessert i å lese mer om Hempz? Se «Historien bak hampfrø«

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com