NYHET! HEMA-fri Builder Gel

Etter at INVERAY Gel Nail Polish fikk en varm velkomst tidligere i vinter, er det med stor glede og iver at vi kan legge til INVERAY Builder Gel i vårt neglesortiment! Den har alle de gode egenskapene som den populære gellacken har – den er vegansk, og laget med den samme 12-fri-formelen, som betyr at den ikke inneholder de 12 mest kjente allergifremkallende stoffene som: HEMA, di-HEMA trimetylheksyldikarbamat, trifenylfosfat, formaldehydharpiks, etyltosylamid, formaldehyd, duft, parabener, kamfer, toluen, xylen og DBP.

Nyhet! INVERAY Builder Gel

Hvorfor er det egentlig så viktig at den er HEMA-fri?

HEMA (hydroksyetylmetakrylat) er en fargeløs, viskøs monomer som brukes til å lage forskjellige polymerer. Den brukes ofte som baseingrediens i neglesystemer som herdes i lys. HEMA kan forårsake en allergisk reaksjon ved kontakt med huden rundt neglen, som vil vise seg ved at huden rundt neglen blir rød, hoven og klør underveis eller etter neglebehandling. Noen ganger kan også hudkontakt med dette stoffet over tid gjøre at man utvikler allergi. INVERAY sine produkter er helt fri for dette stoffet, noe som gjør at de er tryggere å bruke i hverdagen – spesielt om man hyppig eksponeres for det.

Cover Pink – medium dekkende lys rosa – perfekt for babyboomeren!

Gelen er laget for å bygge kunstige negler i alle lengder, og passer også ypperlig til å forsterke eller rekonstruere ødelagte og nedbitte negler. Den er selvutjevnende, men samtidig tykk nok til at den ikke flyter utover, så med denne får du enkelt laget den perfekte «perlen» på penselen! Den påvirkes av varmen fra fingeren din, og vil derfor oppføre seg mer elastisk så fort den er i kontakt med neglen. Dette gjør at den er enkel å spre med pensel, og den jobber godt sammen med den naturlige neglen både før og etter herding.

Gelen kommer i 7 fargevarianter, slik at du kan velge og vrake etter hva som passer dine behov. Den kommer i to størrelser, 15g og 50g.

Har du noen gang opplevd at du former den perfekte neglen, men at den mister formen underveis i herdingen? Det er ikke et problem med INVERAY Builder Gel – den holder seg fint på plass inne i lampen, uten å utvide seg eller lage irriterende bobler og porer. I ettertid er den også svært enkel å file og forme, noe som sparer deg for masse tid. Med alle disse gode egenskapene slipper du å måtte inngå kompromisser mellom kvalitet og brukervennlighet, i tillegg til at den er helt trygg å bruke.

Builder Gel BB Gold – dekkende gel med små gullpartikler som gir en varm shimmer som reflekterer lyset

Vil du lære mer om hva du trenger for å legge gelnegler? Trykk her

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com